Annonce
Chai

Chai

Solskin Christophersen
Solskin Christophersen

Ingredienser
3 tsk The, evt. julethe 4 dl Vand 4 dl Sødmælk 2 spsk Rørsukker 3 stk Kardemomme (kapsler eller stødt kardemomme)

Fremgangsmåde
Kog vand, the, mælk, kardemomme og sukker. Lad det småsimre i 10 minutter. Sigtes op i en kande, og serveres i små glas, evt. med guldkant.


Annonce
Chai

Chai

Solskin Christophersen
Solskin Christophersen

Ingredienser
1 l vand. 1 kanelstang. 5 hele nelliker. 1/4 muskatnød, grofthakket med kniv. 5 hele allehånde. 5 kardemommekapsler. 50 g rørsukker. 2 spsk darjeeling te. 2 dl sødmælk.

Fremgangsmåde
Bring vand, krydderier og sukker i kog. Kog det i 15 min under låg. Sluk for varmen og tilsæt teen. Lad det trække i 10 min. Sigt teen ned i en gryde og tilsæt mælken. Varm teen op igen, og sigt den.

Servering til Chai

Kan nydes både varm og kold.Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt