Annonce
Champagnebrus
Nancy Andersen
Ingredienser
2 cl. Cuba Caramel 1 cl. Roses Lime 3/4 grøn sodavand 3 isterninger
Fremgangsmåde
Isterninger, Cuba Caramel og Roses Lime hældes først i. Grøn sodavand hældes i til det bruser op.
Servering til Champagnebrus
i et drinks glasAnnonce
Champagnebrus
Nancy Andersen
Ingredienser
2 cl. cuba caramel 2 cl. lime grøn sodavand og is
Fremgangsmåde
Hæld is og cuba caramel i et glas. Tilsæt lime og grøn sodavand.
Servering til Champagnebrus
Serveres med sugerør, pynt og en rørepind.Annonce
Champagnebrus
Nancy Andersen
Ingredienser
3 cl. Cointreau 3 cl. Pisang Ambon Knust is 2-3 dl. letmæl
Fremgangsmåde
Ingredienserne blandes i et højt glas.
Annonce
champagnebrus
Nancy Andersen
Ingredienser
2 cl vodka 2 cl. cuba karamel 1 grøn sodavand
Fremgangsmåde
vodka og cuba karamel hældes i et højt glas med isterninger (gerne knust is) og grøn sodavand hældes over
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset