Annonce
Champange Punch

Champange Punch

Kirsa Boss Kyhn
Kirsa Boss Kyhn

Ingredienser
2 champagne flasker eller mousserende vin 1 flaske hvid dessertvin (sød) 1 liter citronsorbet

Fremgangsmåde
chamoange og vin blandes i bowle, isen tilsættes og blandingen omrøres meget forsigtigt. isen kan formes som små kugler, inden den tilsættes.

Servering til Champange Punch

Serveres meget kold, hvis den er for skarp i smagen - så tilsæt lidt sukker efter behov og smag. Godt til nytår



Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt