Annonce
Champange Punch
Kirsa Boss Kyhn
Ingredienser
2 champagne flasker eller mousserende vin 1 flaske hvid dessertvin (sød) 1 liter citronsorbet
Fremgangsmåde
chamoange og vin blandes i bowle, isen tilsættes og blandingen omrøres meget forsigtigt. isen kan formes som små kugler, inden den tilsættes.
Servering til Champange Punch
Serveres meget kold, hvis den er for skarp i smagen - så tilsæt lidt sukker efter behov og smag. Godt til nytårAnnonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt