Annonce
Den RIGTIGE champagne brus
Andreas Marker
Ingredienser
Gin Grøn Sodavand lys sirup citron saft flødeskum isterninger
Fremgangsmåde
Bland sirup og citron saft sammen ca 50/50. (Det kaldes sour) Hæld gin i et glas/bowle efter smag, tilsæt en smule sour. rør rundt til det er blandet godt sammen, tilsæt så grøn sodavand og slut af med en lille klat flødeskum og rør rundt. Er en million gange bedre end den version med cuba caramel.
Servering til Den RIGTIGE champagne brus
med isterninger.. Damerne er vilde med den! =)Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt