Annonce

Den RIGTIGE champagne brus

Andreas Marker

Ingredienser
Gin Grøn Sodavand lys sirup citron saft flødeskum isterninger

Fremgangsmåde
Bland sirup og citron saft sammen ca 50/50. (Det kaldes sour) Hæld gin i et glas/bowle efter smag, tilsæt en smule sour. rør rundt til det er blandet godt sammen, tilsæt så grøn sodavand og slut af med en lille klat flødeskum og rør rundt. Er en million gange bedre end den version med cuba caramel.

Servering til Den RIGTIGE champagne brus

med isterninger.. Damerne er vilde med den! =)



reklame
Annonce

Populære kategorier

Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset