Annonce

Ferskenbowle

avatar
Torben Tofteskov

Ingredienser
500 g modne ferskner 100 g sukker 3 spsk vand 2 fl moselvin 1 fl champagne

Fremgangsmåde
skyl fersknerne del dem i kvarte og fjern stenen, skær kødet ud i mindre stykker. Varm sukkeret og vand op i en gryde, til sukkeret er smeltet afkøl let og bland ferskenerne i hæld en ½ flaske vin på og lad det trække i mindst 2 timer i køleskab, tilsæt derefter det sidste vin og lige før serveringen hældet champagnen i


reklame
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999-2023 cookies på Maduniverset