Annonce
Hjemmelavet lemonade

Hjemmelavet lemonade


Ingredienser
Lemon syrup: 6 store citroner 6 hele nelliker Kogende vand 5 dl sukker Lemonade: Is Dansk vand

Fremgangsmåde
Lemon syrup: Citronerne skæres i tynde skiver og lægges i en stor skål sammen med nellikerne. Kogende vand tilsættes, så citronerne er dækket. Trækker natten over. Vandet sigtes over en stor gryde. (Citroner og nelliker smides ud). Tilsæt sukker og rør til sukkeret er opløst. Blandingen koger ind i ca. 10 min. til konsistensen er tyk. Afkøles. Lemonade: Kom is i et highballglas. Tilsæt 3 cl lemon syrup og top op med dansk vand. Garneres med citronskiver og mynteblade.


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt