Annonce
Irish Coffee

Irish Coffee

Pernille c",) c",)
Pernille c",) c",)

Ingredienser
2 cl Tullamore Dew Whiskey Kaffe Flødecreme Evt. Kandispind

Fremgangsmåde
Hæld Tullamore Dew i et glas med kaffe. Top op med flødecreme. Pynt evt. med en kandispind


Annonce
Irish Coffee

Irish Coffee

Pernille c",) c",)
Pernille c",) c",)

Ingredienser
2-4 cl Tullamore Dew 1-2 tsk rørsukker eller brun farin stærk friskbrygget kaffe koldt og letpisket flødeskum

Fremgangsmåde
1. Opvarm dit Irish Coffee glas ved at fylde det med varmt vand, som hældes ud igen. 2. Kom din Whiskey i glasset. 3. Tilsæt sukker (rørsukker eller brun farin) og fyld næsten helt op med kaffe. 4. Rør rundt, til sukkeret er opløst. 5. Hæld forsigtigt koldt, letpisket flødeskum i glasset, over bagsiden af en ske, så det flyder ovenpå. Det er vigtigt at du ikke rører rundt i glasset bagefter. Du får den fulde smag og duft oplevelse ved at drikke den varme kaffe og irske whiskey gennem det kolde flødeskum. (Og til os flødeskums elskere- så beholder fløden også en mere cremet smag :-) )

Servering til Irish Coffee

Serveres med kærlighed i et Irish Coffee glas.Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt