Annonce
Irsk kaffe på den rigtige måde

Irsk kaffe på den rigtige måde

Svend Leth
Svend Leth

Ingredienser
1 krus Kaffe 2 tsk. brun farin 1 ske let pisket flødeskum, som krem. 3 cl. Whisky

Fremgangsmåde
Hæld kaffe i et højt glas kom brun farin i. rør rundt til det er opløst. Læg forsigtigt flødeskum på toppen. Hæld whisky i glasset ude i siden forbi flødeskummet. Drik uden at rører rundt og lad kaffen køle af i flødeskummet. Når Irsk kaffe laves på denne måde opløses sukkeret helt. Kaffen og flødeskummet smager bedre og whiskyen beholder sin styrke.


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt