Annonce
Irsk kaffe på den rigtige måde

Svend Leth
Ingredienser
1 krus Kaffe 2 tsk. brun farin 1 ske let pisket flødeskum, som krem. 3 cl. Whisky
Fremgangsmåde
Hæld kaffe i et højt glas kom brun farin i. rør rundt til det er opløst. Læg forsigtigt flødeskum på toppen. Hæld whisky i glasset ude i siden forbi flødeskummet. Drik uden at rører rundt og lad kaffen køle af i flødeskummet. Når Irsk kaffe laves på denne måde opløses sukkeret helt. Kaffen og flødeskummet smager bedre og whiskyen beholder sin styrke.
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset