Annonce
Iskaffe

Iskaffe

Nanna
Nanna

Ingredienser
Isterninger stærk kold kaffe vanilieis flødeskum mørk chokolade

Fremgangsmåde
1. Læg et par isterninger i bunden af et højt, slankt glas. 2. Fyld glasset næsten op med stærk kold kaffe. 3. Læg en skefuld vanilieis over og fyld helt op med flødeskum. 4. Drys lidt groft snittet chokolade øverst i glasset.

Servering til Iskaffe

Serveres med teske og sugerør.Annonce
Iskaffe

Iskaffe

Nanna
Nanna

Ingredienser
Kaffe Vaniljeis Karamelsirup Flødeskum Revet chokolade

Fremgangsmåde
Lav en kop frisk god kaffe og hæld det i et højt glas. Kom et skvæt karamelsirup i, derefter en kugle vaniljeis. Tilsidst en lille smule flødeskum på toppen og drys med revet chokolade.

Servering til Iskaffe

Serveret i et højt glad med sugerør og en lang kaffeske. Mums...Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt