Annonce
ISPUNCH
Torben Tofteskov
Ingredienser
1 l vand ½ kg sukker 2 flasker hvidvin 2½ dl rom ( hvid) saft af 4 appelsiner reven skal af 1 appelsin skal og saft af 2 citroner 3 dl fløde
Fremgangsmåde
vand og sukker opvarmes til sukkeret er opløst, det øvrige (undtagen fløde) tilsættes og punchen sættes i fryseren til den begynder at blive jævn så piskes den godt igennem med et piskeris og sættes atter i fryseren til blandingen er halvfrossen. lige før serveringen blandes den piskede fløde i punchen
Servering til ISPUNCH
serveres i cocktailclas med små sugerør En sjov og anderledes velkomst drikAnnonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt