Annonce
Julegløgg
Bente Kilian
Ingredienser
1 l. rødvin et par strimler citronskal 3-4 stk. hel kardemomme 3 hele nelliker 2 stk. hel kanel 100 g. rosiner 75-100 g. smuttede grofthakkede mandler 1½ dl. portvin
Fremgangsmåde
Kom 2 dl. af rødvinen i en gryde sammen med citronskal og kryderier. Opvarm lige knap til kogepunktet. Lad det stå og trække 10 min. Si det. Varm det op med rosiner, mandler og resten af rødvinen til lige under kogepunktet. Tag gryden fra varmen og tilsæt portvin.
Servering til Julegløgg
Serveres rygende varm sammen med æbleskiver.Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset