Annonce
Julegløgg

Julegløgg

Bente Kilian
Bente Kilian

Ingredienser
1 l. rødvin et par strimler citronskal 3-4 stk. hel kardemomme 3 hele nelliker 2 stk. hel kanel 100 g. rosiner 75-100 g. smuttede grofthakkede mandler 1½ dl. portvin

Fremgangsmåde
Kom 2 dl. af rødvinen i en gryde sammen med citronskal og kryderier. Opvarm lige knap til kogepunktet. Lad det stå og trække 10 min. Si det. Varm det op med rosiner, mandler og resten af rødvinen til lige under kogepunktet. Tag gryden fra varmen og tilsæt portvin.

Servering til Julegløgg

Serveres rygende varm sammen med æbleskiver.



Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt