Annonce
Julekaffe (diabetes)

Julekaffe (diabetes)

nokia666
nokia666

Ingredienser
½ vanillestang 1 hel kanel stang5 hele nelliker 8 dl vand 1 dl malede kaffebønner 4 tsk. cognac sødemiddel efter smag Pynt: ½ dl piskefløde reven skal af en appensin

Fremgangsmåde
Vanillestangen flækkes og kommes i en skål med kanelstang og nelliker. Vandet bringes i kog og hældes over. Krydderierne trækker under låg i 1 time. Krydderierne sies fra vandet og kasseres. Vandet bringes atter i kog. Kaffebønnerne kommes i en stempelkande eller et tragt. Det kogende vand holdes over kaffen.Cognacen fordelse i 4 krus og den færdige kaffe hældes over. Fløden piskes til skum og kommes på toppen af kaffen. Appelsinen vaskes og rives på et råkostjern eller et juliennejern.

Servering til Julekaffe (diabetes)

Appelsinskal kommes på toppen af flødeskum som pynt



Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt