Annonce
Julesnaps
Helle Østenby Petersen
Ingredienser
1/2 fl klar Svendborg eller Brøndum 1 stang vanille 40 stk hugget sukker 40 kaffebønner 1 appelsin
Fremgangsmåde
Prik 40 huller i appelsinen og læg den i et glas med låg. Læg vaniliestangen, sukkeret og kaffebønner deri. Fyld op med snaps - appelsinen skal være dækket. Trækker i 40 dage. Snapsen filtreres og er klar til brug.
Servering til Julesnaps
Serveres til en god sildemadAnnonce
julesnaps
Helle Østenby Petersen
Ingredienser
1 flaske brøndum snaps ½ økologisk appelsin 2 stang kanel 5 hele nelliker 1 skive ingefær som en 10 krone
Fremgangsmåde
vask appelsinen og skær skallen af. Læg det sammen med kanelstang, nelliker, og ingefær ned i flasken og sæt låget på. Skal stå mindst 14 dage. Derefter sies og hældes på flaske igen. Sæt en flot rød sløjfe på flasken.
Servering til julesnaps
Drikkes til julefrokosten. Og hvorfor ikke sammen med juleanden.Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt