Annonce
Julesnaps
Helle Østenby Petersen
Ingredienser
1/2 fl klar Svendborg eller Brøndum 1 stang vanille 40 stk hugget sukker 40 kaffebønner 1 appelsin
Fremgangsmåde
Prik 40 huller i appelsinen og læg den i et glas med låg. Læg vaniliestangen, sukkeret og kaffebønner deri. Fyld op med snaps - appelsinen skal være dækket. Trækker i 40 dage. Snapsen filtreres og er klar til brug.
Servering til Julesnaps
Serveres til en god sildemadAnnonce
julesnaps
Helle Østenby Petersen
Ingredienser
1 flaske brøndum snaps ½ økologisk appelsin 2 stang kanel 5 hele nelliker 1 skive ingefær som en 10 krone
Fremgangsmåde
vask appelsinen og skær skallen af. Læg det sammen med kanelstang, nelliker, og ingefær ned i flasken og sæt låget på. Skal stå mindst 14 dage. Derefter sies og hældes på flaske igen. Sæt en flot rød sløjfe på flasken.
Servering til julesnaps
Drikkes til julefrokosten. Og hvorfor ikke sammen med juleanden.Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset 1999-2023 cookies på Maduniverset