Annonce
Kaffe Mocha (alla starbucks)

Kaffe Mocha (alla starbucks)

Bo Haulund Nielsen
Bo Haulund Nielsen

Ingredienser
Espresso Kaffe Kakao mælk (efter eget valg) Mælk ca 1-2dl Sirup (tilvalg) evt sukker

Fremgangsmåde
Lav 2 eller 3 shot espresso kaffe på espresso maskine. Varm kakaomælk i mikrobølgeovn Skum den alm. mælk op med varm damp fra Espresso maskinen. Hæld espresso over i kakaomælken, og slut af med mælkeskum på toppen. Der kan tilsættes sirup,, enten en lille smule chokolade eller vanilie (ganske lidt) Dette er nok det nærmeste du kommer en starbucks opskrift. Hvis den skal være endnu bedre skal du have fat på Cafe Mocha powder fra starbucks (kan købes på ebay) og bruge alm mælk i stedet for kakaomælk.

Servering til Kaffe Mocha (alla starbucks)

I højt Latte glasAnnonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt