Annonce
Kakao-cappuccino

Kakao-cappuccino

Kathrine
Kathrine

Ingredienser
25 g Smør 2 Spsk Kakao 8 dl skummetmælk mælke-skum 2 dl skummetmælk

Fremgangsmåde
Lad smørret smelte i en tyk -bundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt kakao under om -røring og bag det godt sammen. Pisk mælken i og bring kakaoen i kog under omrøring. Tag gryden fra varmen og tilsæt sukker. Smag til mælke-skum Kom de 2 dl skummetmælk i en lílle tykbundet gryde og bring mælken i kog under KRAFTIG piskning. Hæld kakaoen i 4 kop- per. Fordel det varme mælke-skum i kopperne.

Servering til Kakao-cappuccino

Drys kakao-cappuccinoen med chokolade og server straksAnnonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt