Annonce
Karamel-mokka-mælk

Karamel-mokka-mælk

Mette Vendelboe Jensen
Mette Vendelboe Jensen

Ingredienser
3 spk. sukker 1 (2) krus kold mælk friskbrygget kaffe eller instant kaffepulver

Fremgangsmåde
Varm sukkeret op i en gryde over høj varme. Lad det karamellisere til en god mellembrun kulør. Hæld så mælken i og lad den koge op under konstant omrøring, indtil karamellen er opløst. Fyld de 2 kopper halvt op med mælk og halvt med friskbrygget kaffe eller fyld begge kop op med mælk og tilsæt instant kaffepulver efter smag. Ønskes mere sukker tilsættes dette også. PS: Det smager også godt uden kaffe!

Servering til Karamel-mokka-mælk

Evt. med lidt flødeskum og rom og en kanelstang.



Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt