Annonce
Kirsebær - bowle

Kirsebær - bowle

Tina Dalgaard Hansen
Tina Dalgaard Hansen

Ingredienser
500 g. kirsebær , evt. fra dåse 2 1/2 dl sukker 1 1/4 dl kirsch 2 fl. sød hvidvin 1 fl. champagne

Fremgangsmåde
Frugten lægges i bowlen, sammen med kirsch. Vand og sukker koges op og hældes over. Trækker 1 time. Før servering hældes vin og champagne over.

Servering til Kirsebær - bowle

serveres i en stor bowle



Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt