Annonce
Limonade classic

Limonade classic

Tina Finnerup
Tina Finnerup

Ingredienser
Grundopskrift: 1 friskpresset citron 1 liter vand 1 dl. rørsukker Isterninger evt. et lille nip vanille sukker eller et par friske mynteblade. NB. vær opmærksom på at det varierer meget, hvor sure citroner er, og også hvor meget saft de indeholder, så prøv dig frem!

Fremgangsmåde
Pres citronen og hæld saften i en kande. Tilsæt ½ liter vand og sukkeret og pisk grundigt med et piskeris til sukkeret er opløst. Hæld resten af vandet i og tilsæt isterninger og evt. vanille eller mynteblade.

Servering til Limonade classic

Serveres i høje glas med isterninger og evt. en skive citron på kanten.Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt