Annonce

Litchi-Bowle

avatar
Linda Skjødt

Ingredienser
4 dåser litchier (250g.) 10 cl portvin 8 cl cream sherry 6 cl rom (40% vol.) 1 l. tør hvidvin 3 flasker kulsyreholdigt mineralvand.

Fremgangsmåde
Saften fra dåserne opfanges. Frugterne halveres, lægges i en skål og overhældes med saft, portvin, sherry, rom og hvidvin. Tildækkes og stilles i køleskabet ca. 2 timer. Omrøres af og til. Spædes op med isafkøles mineralvand lige før serveringen.


reklame
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999-2023 cookies på Maduniverset