Annonce
Litchi-Bowle
Linda Skjødt
Ingredienser
4 dåser litchier (250g.) 10 cl portvin 8 cl cream sherry 6 cl rom (40% vol.) 1 l. tør hvidvin 3 flasker kulsyreholdigt mineralvand.
Fremgangsmåde
Saften fra dåserne opfanges. Frugterne halveres, lægges i en skål og overhældes med saft, portvin, sherry, rom og hvidvin. Tildækkes og stilles i køleskabet ca. 2 timer. Omrøres af og til. Spædes op med isafkøles mineralvand lige før serveringen.
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset