Annonce
Mælk med rom

Mælk med rom

Kurt G. Pedersen
Kurt G. Pedersen

Ingredienser
1 dl (50 g) florsukker 2 ½ dl mælk 1 æggeblomme 2 ½ dl rom

Fremgangsmåde
Varm mælk og sukker op i en gryde. Pisk æggeblomme og rom sammen og pisk det i mælken. Den må ikke koge. Fyld drikken i puncheglas og server den meget varm. Drikken kan også Serveres iskold.


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt