Annonce
Mojito(m. klementin og mango)

Mojito(m. klementin og mango)

Josephine
Josephine

Ingredienser
3/4 dl mango 1 klementin 1 spsk hvid rom 1 tsk rørsukker 1/2 dl friske mynteblade Isterninger Danskvand

Fremgangsmåde
Skral og skær mangoen i stykker. Kør derefter mango igennem en juicepresser. Skal klementinen og del den i 8 stykker. Kom derefter klementinstykkerne i et højt glas sammen med rørsukker og mynte og mas det lidt med en ske. Rør mangojuicen, hvid rom samt isterninger sammen. Held det sammen med klementinerne, rørsukker og mynte(dog uden at røre rundt). Til slut helles der så meget danskvand ved som muligt.

Servering til Mojito(m. klementin og mango)

Kan serveres med friske mynteblade på toppen.



Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt