Annonce
Paris

Paris

Nancy Andersen
Nancy Andersen

Ingredienser
2 cl vodka 2 cl Roses abricot sprite 4 isterninger

Fremgangsmåde
vodka, abricot og isterninger hældes i et glas, og fyldes op med sprite

Servering til Paris

serveres i et glas med isterninger og en appelsin skive på kanten... lav evt. en sukkerring på glaskanten ved at dyppe kanten af glasset i roses abricot og derefter sukker



Annonce
paris

paris

Nancy Andersen
Nancy Andersen

Ingredienser
2 cl vodka 2 cl roses abricot 4 isterninger sprite

Fremgangsmåde
is, vodka og abricot hældes i et glas og fyldes med sprite

Servering til paris

serveres i et glas med en appelsinskive på kanten... lav evt, en sukkerkant på glasset ved at dyppe kanten af glasset i roses abricot og derefter i sukker... det er en god idè at lave sukkerkanten ca 1/2 - 1 time før så det tørre



Annonce
paris

paris

Nancy Andersen
Nancy Andersen

Ingredienser
2 cl vodka 2 cl roses abricot 4 isterninger sprite

Fremgangsmåde
is, vodka og abricot hældes i et glas og fyldes med sprite

Servering til paris

serveres i et glas med en appelsinskive på kanten... lav evt, en sukkerkant på glasset ved at dyppe kanten af glasset i roses abricot og derefter i sukker... det er en god idè at lave sukkerkanten ca 1/2 - 1 time før så det tørre



Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt