Annonce
Pink Panter som Slush Ice

Pink Panter som Slush Ice

Jane
Jane

Ingredienser
Mange, og jeg mener MANGE isterninger, ananasjuice, Malibu, flødeskum/Piña Colada blanding (fås ofte i Aldi eller i Tyskland!), Monin Strawberry/koncentreret rød saftevand.

Fremgangsmåde
Fyld din blender med isterninger til kanten. Hæld 6dl Malibu i (eller mere!). Ananasjuice til lidt under isterningekanten. En god klat flødeskum eller 2dl Piña Colada blanding. BLEEEEEEND!!!!! -Til det ligner og smager som slush ice! Og hæld så Monin Strawberry/rød koncentreret saftevand i, til det er PINK! Sådan Johan!

Servering til Pink Panter som Slush Ice

Anret den lækre drink i et cocktailglas eller i hvert fald bare et gennemsigtigt gas, så man kan se den skønne farve, og prop så alverdens paraplyer, sugerør og stjernekastere i! Jo mere gejl, jo bedre!Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt