Annonce

Rosenbowle (Bryllupsbowle)

avatar
Torben Tofteskov

Ingredienser
5 dl rosenblade(ca 5-6 roser) ½ dl sukker 1 fl rhinskvin 1 fl moselvin 1 fl champagne

Fremgangsmåde
Stil vinen i køleskab til afkøling. skyl rosenbladene godt og læg dem i bunden af en glasskål drys med sukker og vend bladene forsigtigt og lad dem stå i ca 15 min. hæld rhinskvinen over og lad det stå i køleskabet i nogle timer. tag derefter rosenbladene op med en hulske og tilsæt moselvinen. champagnen tilsættes først lige før serveringen ( eller gerne mens gæsterne ser det ) serveres straks. GOD FEST:


reklame
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999-2023 cookies på Maduniverset