Annonce
Rosenbowle (Bryllupsbowle)
Torben Tofteskov
Ingredienser
5 dl rosenblade(ca 5-6 roser) ½ dl sukker 1 fl rhinskvin 1 fl moselvin 1 fl champagne
Fremgangsmåde
Stil vinen i køleskab til afkøling. skyl rosenbladene godt og læg dem i bunden af en glasskål drys med sukker og vend bladene forsigtigt og lad dem stå i ca 15 min. hæld rhinskvinen over og lad det stå i køleskabet i nogle timer. tag derefter rosenbladene op med en hulske og tilsæt moselvinen. champagnen tilsættes først lige før serveringen ( eller gerne mens gæsterne ser det ) serveres straks. GOD FEST:
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt