Annonce
Sambakaffe

Robert Pedersen
Ingredienser
Stærk kaffe ca. 1,5 cl Sambuca ca. 1 tsk sukker Flødeskum Kakaopulver
Fremgangsmåde
Sukkeret kommes i bunden af en moderat stor kop. Sambucaen (prøv dig frem med mængden) kommes over. Kaffen tilsættes til ca. en centimeter under koppens kant. Flødeskummen (ikke for stift, skal næsten kunne hældes ud) kommes ovenpå og der drysses et godt lag kakao på.
Servering til Sambakaffe
Hvis denne drik skal nydes rigtigt, skal man sørge for at røre kakaoen ned i kaffen gennem flødeskummet, men til gengæld lade sukkeret blive i bunden til sidst. Når kaffen er drukket, spises sukkeret, som har suget masser af smag til sig, som slik.Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset 1999-2023 cookies på Maduniverset