Annonce

Sambakaffe

Robert Pedersen
Ingredienser
Stærk kaffe ca. 1,5 cl Sambuca ca. 1 tsk sukker Flødeskum Kakaopulver
Fremgangsmåde
Sukkeret kommes i bunden af en moderat stor kop. Sambucaen (prøv dig frem med mængden) kommes over. Kaffen tilsættes til ca. en centimeter under koppens kant. Flødeskummen (ikke for stift, skal næsten kunne hældes ud) kommes ovenpå og der drysses et godt lag kakao på.
Servering til Sambakaffe
Hvis denne drik skal nydes rigtigt, skal man sørge for at røre kakaoen ned i kaffen gennem flødeskummet, men til gengæld lade sukkeret blive i bunden til sidst. Når kaffen er drukket, spises sukkeret, som har suget masser af smag til sig, som slik.Annonce
Populære kategorier
Karrysild
Aftensmad - hverdag
Påske mad
Kager & brød
Gratis madplaner
opskrifter til påske
Grillopskrifter
Madopskrifter
Drinksopskrifter
Billig familie madplan
Kanelsnurrer
Opskrifter med kombinationer
Vegetar opskrifter
Burger
Kylling
Lasagne
Billig mad
Pasta
Flaeskestegssandwich
Surdej
Spagetti Carbonara
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt