Annonce

Sambakaffe

avatar
Robert Pedersen

Ingredienser
Stærk kaffe ca. 1,5 cl Sambuca ca. 1 tsk sukker Flødeskum Kakaopulver

Fremgangsmåde
Sukkeret kommes i bunden af en moderat stor kop. Sambucaen (prøv dig frem med mængden) kommes over. Kaffen tilsættes til ca. en centimeter under koppens kant. Flødeskummen (ikke for stift, skal næsten kunne hældes ud) kommes ovenpå og der drysses et godt lag kakao på.

Servering til Sambakaffe

Hvis denne drik skal nydes rigtigt, skal man sørge for at røre kakaoen ned i kaffen gennem flødeskummet, men til gengæld lade sukkeret blive i bunden til sidst. Når kaffen er drukket, spises sukkeret, som har suget masser af smag til sig, som slik.



reklame
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999-2023 cookies på Maduniverset