Annonce
Annonce
Sangria

Hansen
Ingredienser
1 dl cognac 1/2 l. rødvin 1 appelsin 1 citron en pose isterninger 1/2 l. citrus-appolinaris
Fremgangsmåde
Appelsin og citron skæres i terninger og cognac hældes over i kanden. Stilles i køleskabet et par timer for at smagen kan trække igennem frugterne.
Servering til Sangria
Når man ønsker at servere sangríaen hælder man rødvinen i + appolinaris. Til sidst hældes isen i kanden og drikken er klar til servering og parat til at nydes kold ude i haven eller på terassen.Annonce
Annonce
Sangria

Hansen
Ingredienser
2 store appelsiner 2 citroner 1 dl. sukker 2 fl. spansk rødvin 1 dl. cognac ½ liter appolinaris (danskvand) isterninger
Fremgangsmåde
Appelsin og citron skæres i tynde skiver, der halveres en gang. Lægges i bowlen og drysses med sukker. Derefter hældes rødvin og cognac ved. Stilles til afkøling. Ved servering hældes en bakke isterninger i og der fyldes op med appolinaris.
Servering til Sangria
Serveres iskoldt i en bowleAnnonce
Sangria

Hansen
Ingredienser
2 appelsiner i skiver 1 dl. cointreau eller Grand Marnier 1 liter rødvin (gerne papvin) Appelsinjuice efter smag ( 3-4 dl. ) Appolinaris efter smag ( 3-4 dl.) Isterninger
Fremgangsmåde
Lad appelsinskiverne trække i Cointreau et par timer. Tilsæt rødvin, juice og dansk vand. Hæld isterninger i kanden lige før servering.
Servering til Sangria
Dejlig kold sommerdrink.Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset 1999-2023 cookies på Maduniverset