Annonce
Solbærsnaps
Hans Kirkegaard
Ingredienser
70 cl BRØNDUMS Snaps ½ kg solbær 600 g rørsukker
Fremgangsmåde
Fremgangsmåde: 1. De friske solbær samt sukker og snaps hældes i et gammelt henkogningsglas. Opbevares mørkt i 3 måneder. Vendes ca. hver 14. dag. 2. Filtrér essensen. Bærrene kan fint hakkes og kommes i marcipanbrødet til jul.
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt