Annonce

all round kogebog nr 1.

avatar
Lena Dejbjerg
2007-10-09 09:21:29


Den klassiske køkkenskole. En ordenlig mobbedreng der ligger i et prisleje omkring 550,- Her finder du alt hvad du behøver til både inspiration eller til at lære nogle nye teknikker. Jeg bruger den som sublement til min kokkebog i min udannelse som kok. Et must i din kogebogs samling!!
7218
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

all round kogebog nr 1.

avatar
Lena Dejbjerg
2007-10-09 09:21:29


550 kr. er jo mange penge, hvis man er på SU eller elevløn. Den kan købes for 99 kr. (+ porto, hvis du bestiller via nettet) i både Gad og B.O.Bøger - blot en oplysning, så der ikke er nogen, der lader sig skræmme af prisen.
7218
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt