Annonce

Blød lakrids i is - søger opskrift

avatar
Neger
2014-04-02 14:52:40


Jeg leder efter en blød lakrids agtig substans, som man tit finder i flødeis med lakrids. Det er tykkere end sovs, og har nærmest en konsistens der minder om is-konfekt, da det smelter meget let. Det minder nok mere om meget blød chokolade i konsistensen, end lakrids. Det er bl.a i Superfliers liter is, og nogen gange er pind-is også overtrukket med det. Jeg husker nemlig den aller første lakrids is jeg smagte, som var en Batman pindis, der var betrukket af det. Er der nogen der ved hvad det hedder, og eventuelt har en opskrift?
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Blød lakrids i is - søger opskrift

avatar
Neger
2014-04-02 14:52:40


Den opskrift ville jeg også gerne have fat i, jeg prøver også at søge efter opskriften til dig Giesji
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt