Annonce

bulgur

avatar
betina rasmussen
2006-05-16 09:56:10


hvis man skal bruge bulgur i en salat, så har jeg hørt at man ikke behøver koge den. Er det rigtigt? Det er noget med at den bare skal opblødes i koldt vand
7584
Kommentarer
avatar
Lone hansen
2006-06-09 10:50:02

har fundet denne opskrift på bulgursalat og der skal de koges i 10 min og der efter afkøles... ellers vil de være som sten hvis de ikke bliver kogt. Prøv denne bulgursalat, der både er stærk og sød. Ingredienser: 200 gram bulgur 1 mangofrugt 1 rød chili 1 fed hvidløg 1 dl persille 1 citron 2 spsk olie salt Fremgangsmåde: Bulgur skylles i vand. Vand bringes i kog i en gryde og bulguren tilsættes og koges i ca. 10 minutter under låg. Efter kogning afkøles bulguren. Mangoen skrælles og skæres i tern. (Man kan ikke skære igennem en mango, da den har en hård kerne, men skær både ud af mangoen; som så i dette tilfælde skæres i tern) Chilien skylles, skæres igennem og befries for kerner. Chilien snittes fint. Hvidløgsfedet pilles og snittes fint. Persillen skylles og snittes fint. Den afkølede bulgur, mango, chili, hvidløg og persille blandes i en skål. Citronen presses og saften hældes over blandingen. Olien tilsættes, og der smages til med salt. Salaten må gerne stå i køleskab et par timer før servering, så smagen fra den stærke chili og den søde mango kan blive opsuget af bulguren.

14k
avatar
Lone hansen
2006-06-09 10:52:08

har fundet denne opskrift på bulgursalat og der skal de koges i 10 min og der efter afkøles... ellers vil de være som sten hvis de ikke bliver kogt. Prøv denne bulgursalat, der både er stærk og sød. Ingredienser: 200 gram bulgur 1 mangofrugt 1 rød chili 1 fed hvidløg 1 dl persille 1 citron 2 spsk olie salt Fremgangsmåde: Bulgur skylles i vand. Vand bringes i kog i en gryde og bulguren tilsættes og koges i ca. 10 minutter under låg. Efter kogning afkøles bulguren. Mangoen skrælles og skæres i tern. (Man kan ikke skære igennem en mango, da den har en hård kerne, men skær både ud af mangoen; som så i dette tilfælde skæres i tern) Chilien skylles, skæres igennem og befries for kerner. Chilien snittes fint. Hvidløgsfedet pilles og snittes fint. Persillen skylles og snittes fint. Den afkølede bulgur, mango, chili, hvidløg og persille blandes i en skål. Citronen presses og saften hældes over blandingen. Olien tilsættes, og der smages til med salt. Salaten må gerne stå i køleskab et par timer før servering, så smagen fra den stærke chili og den søde mango kan blive opsuget af bulguren.

14k
avatar
Helena
2006-07-28 22:54:07

Bulgur behøver ikke at koge. Kom en passende portion i en skål og overhæld bulguren med kogende vand, svarende til ca. 1 cm mere vand end bulgur. Bulguren vil nu opsuge vandet og derved blive blødgjort. Du kan nu vælge at spise det varmt eller afvente det bliver koldt så du kan brige det i salat. Velbekommen ;o)

14k
avatar
Kirsten Nygaard
2006-10-29 17:27:03

Mon ikke der tænkes på cous - cous? Det skal bare overhældes med kogende vand og trække 7-10 min.

14k
avatar
maduniverset.dk
2008-06-25 12:10:26

Hvis du har fået besvaret dit spørgmål, må du gerne godkende svaret (skriv til personen hvis han/hun mangler at besvare som svar!)

14k
avatar
Melina Søgaard
2009-06-04 16:36:32

Nej, fint bulgur i salat behøves ikke at blive kogt. Har lige været til et arrangement samme med nogle fra syrien. De havde lavet en salat af fintsnittet iceberg, persille, småt hakket tomat, citron, olie salt og peber...... og der var så også fint bulgur i, som ikke var forbehandlet på nogen måde....

14k
avatar
Marie-Louise Nielsen
2010-05-17 09:29:11

Hej:) Jeg ville bruge fint bulgur hvis det skal i salat.. Her kan anbefales Tabouleh... Fint bulgur skal bare overhældes med koldt vand og trække et par min. så er det klar til at bruge i salaten..:)

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning

Populære kategorier

Følg & Tilmeld









Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset