Annonce

Casa Blanca i Aalborg!

avatar
Agnete
2005-12-03 11:40:21


Leder du efter en lækkert og hyggeligt sted i Aalborg at spise, så tag ind på Casa blanca! Det er en hyggelig restaurant nede ved havnen, hvis stemning og atmosfærre er helt i top. De har hver aften en stor buffet, hvor der er foretter, hovedretter og dessert, som man frit kan spise løs af for næsten ingen penge. Det er virkelig et dejligt sted, og værd at besøge! Udover buffeten, har de også mange andre lækre retter, men buffeten er værd at prøve! God fornøjelse!
7763
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt