Annonce
Champagne emulgering(skum) ved brug af Soja Lecith
Henrik Jensen
2014-12-04 11:39:36
Hej, Jeg har prøvet, at lave en champagne emulgering ved brug af Soja Lecithin (SL). Dog kan jeg kun få den til, at skumme meget, meget begrænset – hvorfor? Jeg har helt champagnen op, og tilsat SL – ikke gjort andet. Tænker der er noget galt i min proces Pft. Henrik
7577
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset