Annonce

Chili-Lime Marinade

avatar
Rasmus
2004-10-29 11:12:27


Jeg købte engeng nogen kyllingefilter, der var marineret i Chili-Lime. Er der nogen der har en opskrift på sådan en marinade ?
7571
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Chili-Lime Marinade

avatar
Rasmus
2004-10-29 11:12:27


Har ikke prøvede marinaden, men der skulle være til ½ kg. kylling 1-2 limefrugt, alternativt limesaft. 1 fed hvidløg 1 rød frisk chili 1 dl A38 salt og peber Riv limeskallen fint og pres saften ud. Skær hvidløget i små tern. Fjern kernerne fra chilien og skær den i små tern. Bland A38, limeskal, limesaft, hvidløg, chili, salt og peber sammen til en marinade. Vend kyllingebrysterne i marinade og stil det i køleskab ca. 6 timer.
7571
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt