Annonce
Cocktailpølser?

madmad
2012-07-10 15:45:58
Hey gutter, har i nogle gode råd til at tilberede cocktailpølser? Har en gigantisk pakke her og aner ikke om hvordan man koger dem ordentligt osv osv..
7616
Kommentarer

Niels Høeg
2012-07-10 18:04:55
Steges på pande til de revner, må gerne være lidt hårdt stegte. Det synes
jeg fremhæver smagen, hvadenten de skal bruges i en sammenkogt ret, som brunch med omelet eller røræg eller andet. Og altid pølser emd skind, ikke
dåsepølser uden skind og "bid".
14k
14k

Thor Nørregaard
2012-07-11 15:05:08
smager godt på grillspyd sammen med oksekød stykker, løg, tomater, bacon etc..
14k
14k

Mickey Rasmussen
2012-10-22 23:06:33
Som med alle andre pølser, bliver de bedst hvis de bliver stegt længe, ved lav varme :)
14k
14k

Mette
2012-10-26 09:21:02
En af mine favoritter er spaghetti med tomatsauce og ristede pølse i skiver, men med cocktailpølse ville jeg flække dem på langs, riste dem (i halv olie og halv smør) og drysse dem over - smager himmelsk :)
14k
14k
Skriv kommentar
Annoncevisning
Følg & Tilmeld
Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift
Copyright © Maduniverset - cookies på Maduniverset