Annonce

Cocktailpølser?

avatar
madmad
2012-07-10 15:45:58


Hey gutter, har i nogle gode råd til at tilberede cocktailpølser? Har en gigantisk pakke her og aner ikke om hvordan man koger dem ordentligt osv osv..
7616
Kommentarer
avatar
Niels Høeg
2012-07-10 18:04:55

Steges på pande til de revner, må gerne være lidt hårdt stegte. Det synes jeg fremhæver smagen, hvadenten de skal bruges i en sammenkogt ret, som brunch med omelet eller røræg eller andet. Og altid pølser emd skind, ikke dåsepølser uden skind og "bid".

14k
avatar
Thor Nørregaard
2012-07-11 15:05:08

smager godt på grillspyd sammen med oksekød stykker, løg, tomater, bacon etc..

14k
avatar
Mickey Rasmussen
2012-10-22 23:06:33

Som med alle andre pølser, bliver de bedst hvis de bliver stegt længe, ved lav varme :)

14k
avatar
Mette
2012-10-26 09:21:02

En af mine favoritter er spaghetti med tomatsauce og ristede pølse i skiver, men med cocktailpølse ville jeg flække dem på langs, riste dem (i halv olie og halv smør) og drysse dem over - smager himmelsk :)

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning