Annonce
Cocktailpølser?
madmad
2012-07-10 13:45:58
Hey gutter, har i nogle gode råd til at tilberede cocktailpølser? Har en gigantisk pakke her og aner ikke om hvordan man koger dem ordentligt osv osv..
7616
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Cocktailpølser?
madmad
2012-07-10 13:45:58
Steges på pande til de revner, må gerne være lidt hårdt stegte. Det synes jeg fremhæver smagen, hvadenten de skal bruges i en sammenkogt ret, som brunch med omelet eller røræg eller andet. Og altid pølser emd skind, ikke dåsepølser uden skind og "bid".
7616
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Cocktailpølser?
madmad
2012-07-10 13:45:58
smager godt på grillspyd sammen med oksekød stykker, løg, tomater, bacon etc..
7616
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Cocktailpølser?
madmad
2012-07-10 13:45:58
Som med alle andre pølser, bliver de bedst hvis de bliver stegt længe, ved lav varme :)
7616
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Cocktailpølser?
madmad
2012-07-10 13:45:58
En af mine favoritter er spaghetti med tomatsauce og ristede pølse i skiver, men med cocktailpølse ville jeg flække dem på langs, riste dem (i halv olie og halv smør) og drysse dem over - smager himmelsk :)
7616
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt