Annonce

culotte, cuvette, rib-eye

avatar
Sonja Normark Sørensen
2003-07-30 14:10:04


Culotte, cuvette er gode kendte kødstykker.Stegt i fad og i ovn, særdeles lækre stege. Entrecôte, mignon kan være meget lækkert bøfkød udskåret af mørbrad eller tyksteg. Rib-eye - hvad er det?? Mvh Sonja
7572
Kommentarer
avatar
Heidi
2006-10-22 13:16:44

RibEye er : Hvis du tager en oksefilet , skåret af højrebet( det vil sige med ribben og rygsøjlen) , oksefiletten er skåret af bennene. Derefter tager man filetten og den ene ende er filetten tyk og udgør hele enden . i den anden ende er filetten på tykkelse med et håndled og der sidder en masse kød derom kring ( over-underbov) det kaldes det. deraf skærer man ribeye og den har fået navnet fordi der er et øje af fedt i køddet på størrelse med en 5-er. Det er et meget godt stykke kød . Med god smag.

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning