Annonce
culotte, cuvette, rib-eye

Sonja Normark Sørensen
2003-07-30 14:10:04
Culotte, cuvette er gode kendte kødstykker.Stegt i fad og i ovn, særdeles lækre stege. Entrecôte, mignon kan være meget lækkert bøfkød udskåret af mørbrad eller tyksteg. Rib-eye - hvad er det?? Mvh Sonja
7572
Kommentarer

Heidi
2006-10-22 13:16:44
RibEye er :
Hvis du tager en oksefilet , skåret af højrebet( det vil sige med ribben og rygsøjlen) , oksefiletten er skåret af bennene. Derefter tager man filetten og den ene ende er filetten tyk og udgør hele enden . i den anden ende er filetten på tykkelse med et håndled og der sidder en masse kød derom kring ( over-underbov) det kaldes det. deraf skærer man ribeye og den har fået navnet fordi der er et øje af fedt i køddet på størrelse med en 5-er.
Det er et meget godt stykke kød . Med god smag.
14k
14k
Skriv kommentar
Annoncevisning
Følg & Tilmeld
Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift
Copyright © Maduniverset - cookies på Maduniverset