Annonce
culotte, cuvette, rib-eye
Sonja Normark Sørensen
2003-07-30 12:10:04
Culotte, cuvette er gode kendte kødstykker.Stegt i fad og i ovn, særdeles lækre stege. Entrecôte, mignon kan være meget lækkert bøfkød udskåret af mørbrad eller tyksteg. Rib-eye - hvad er det?? Mvh Sonja
7572
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
culotte, cuvette, rib-eye
Sonja Normark Sørensen
2003-07-30 12:10:04
RibEye er : Hvis du tager en oksefilet , skåret af højrebet( det vil sige med ribben og rygsøjlen) , oksefiletten er skåret af bennene. Derefter tager man filetten og den ene ende er filetten tyk og udgør hele enden . i den anden ende er filetten på tykkelse med et håndled og der sidder en masse kød derom kring ( over-underbov) det kaldes det. deraf skærer man ribeye og den har fået navnet fordi der er et øje af fedt i køddet på størrelse med en 5-er. Det er et meget godt stykke kød . Med god smag.
7572
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt