Annonce

Druer

avatar
Missname
2003-09-13 22:47:28


Jeg vil gerne lave druesaftevand ! Hvordan gør jeg det ? Det er både til grønne og blå druer, vi har drivhus og mange klaser hvert år, så jeg ville blive meget glad for et hurtig svar.
5611
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Druer

avatar
Missname
2003-09-13 22:47:28


Her er et par stk. Frugtdrik: 2 appelsiner 100 g friske el. henkogte kirsebær 1 lille stykke agurk 1/2 fl lys ugæret druesaft 1/2 fl mørk ugæret druesaft Vask Appelsinerne og skær dem i papirtynde skiver. Læg skiverne i glas med isterninger, kirsebær og små strimler agurg med skræl. Hæld glassene halvt fulde med lys druesaft, og høld derefter forsigtigt den mørke over, så farverne ikke blander sig. Druesaft (2-2½ dl) 300 g druer ½ citron Pres druerne og citronen og bland. Ved ikke om de kan bruges men det er en start..
5611
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt