Annonce
En god vin til grill maden?

Thor Nørregaard
2004-01-02 17:51:16
Hvilken god vin smager godt til grill mad?
9247
Kommentarer

Thor Nørregaard
2005-07-25 20:34:53
ingen som kan hjælpe?
14k
14k
Bente Kilian
2005-07-26 01:06:08
Hej Thor.
Til grill mad smager en Santa Rita 120 cabernet sauvignon fra Chile godt.
Savanha cabernet sauvignon special reserve er også god.
Santa Rita har også en god rose Donna Paula.
Jeg synes det er godt med en rose, der kan serveres afkølet. En rødvin kan godt virke lidt tung, hvis det er varmt.
Santa Rita 120 Hvidvin er også rigtig god.
Det afhænger af, hvad det er man griller.
Hilsen Bente.
14k
14k

Thor Nørregaard
2005-07-26 01:21:50
tak for dit svar Bente, spændene at høre hvad andre drikke til grillmad
14k
14k

Linda
2005-11-21 11:13:27
Bulgarsk vin fra Plovdiv
14k
14k
Simon Peter Nielsen
2005-11-23 10:55:32
Jeg syntes du skal gå efter en tør rødvin, ike for sur men lidt kraftig i smagen jeg ville foreslå en Château robine......
14k
14k

Jesper Olsen
2009-12-02 17:02:14
Jeg drikker normalt hypenvin - ja du læste rigtigt. Det smager super godt og man kan selv lave vinen her i Danmark. Den skal naturligvis gøre først, så det tager noget tid før man kan drikke den, men den er nem at fremstille. Jeg læste i øvrigt om det på http://www.alt-om-hyben.dk . Egentligt prøvede jeg bare for sjov skyld, men blev meget overrasket over smagen. Den sur-søde smag passer perfekt til grillmad.
Mvh
Jesper
14k
14k

Jesper Olsen
2009-12-02 17:03:21
Jeg drikker normalt hypenvin - ja du læste rigtigt. Det smager super godt og man kan selv lave vinen her i Danmark. Den skal naturligvis gøre først, så det tager noget tid før man kan drikke den, men den er nem at fremstille. Jeg læste i øvrigt om det på http://www.alt-om-hyben.dk . Egentligt prøvede jeg bare for sjov skyld, men blev meget overrasket over smagen. Den sur-søde smag passer perfekt til grillmad.
Mvh
Jesper
14k
14k

Jesper Olsen
2009-12-02 17:06:10
Jeg drikker normalt hypenvin - ja du læste rigtigt. Det smager super godt og man kan selv lave vinen her i Danmark. Den skal naturligvis gøre først, så det tager noget tid før man kan drikke den, men den er nem at fremstille. Jeg læste i øvrigt om det på http://www.alt-om-hyben.dk
Egentligt prøvede jeg bare for sjov skyld, men blev meget overrasket over smagen. Den sur-søde smag passer perfekt til grillmad. Jeg fandt som sagt en god opskrift på www.alt-om-hyben.dk
Mvh
Jesper
14k
14k

Jesper Olsen
2009-12-02 17:07:27
Ups. Jeg kom vist til at trykke flere gange
14k
14k

Morten Sejersen
2011-02-22 20:43:47
Errazuriz shiraz max reserva kanon vin til prisen
14k
14k
Skriv kommentar
Annoncevisning
Følg & Tilmeld
Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift
Copyright © Maduniverset 1999 - cookies på Maduniverset