Annonce

Ensopado

avatar
Nungo Pedersen
2012-11-14 14:34:59


Er der nogen der kan hjælpe mig med at skaffe opskriften på en portugisisk ret med lam der hedder Ensopado?
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Ensopado

avatar
Nungo Pedersen
2012-11-14 14:34:59


Fandt den her opskrift på en engelsk side og har bare oversat den til dansk via google translate, håber du kan bruge den Ensopado ingredienser: - 1,5 kg af lam - Hjemmebagt brød - Olivenolie - 2 løg - 5 fed hvidløg - 1 laurbærblad - 2 tsk sød paprika - 3 spsk balsamico eddike - Hot sauce - persille - Salt q.b. - peber 1 - Skær lam i små stykker og steges i svag varme med olivenolie, indtil det er gyldent. Tag den. 2 - Hak løg og garlics og yngel i olivenolie sammen med laurbær og peber. Derefter slutte sig til lam med salt, paprika, persille og varm sauce og slutte et glas vand. Lad det koge i 30 minutter i medium varme. 3 - Skær brødet og tilføje til den pan indtil det har absorberet vandet. 4 - Tag kødet og deltag i balsamico og lad det koge i 5-10 minutter. Tjene bouillon oven på kødet.
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt