Annonce
Fare ved konfitterede svampe?!?
Rasmus Bruun
2011-10-18 18:06:17
Efter at have fulgt en opskrift på konfittering af svampe i olie, er jeg pludselig blevet i tvivl om der kan være en risiko ved at spise dem og hvor lang tid de kan holde sig. Det drejer sig om tragtkantareller og lidt forskellige rørhatte som er blevet konfitteret i 100grader varmt olie i 10 min og derefter 80 grader i 10 minutter. De er derefter blevet opbevaret i olien i et sterilt patentglas. Har i nogen erfaring med denne opbevaring og er der noget særligt jeg evt skal være på vagt overfor ved længere opbevaring? Håber i kan hjælpe mig. Venlig hilsen Rasmus Bruun
7570
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt