Annonce

Fløde-chilli-tomat-skinke sauce

avatar
Andreas Skjæmt Andersen
2010-09-13 15:41:09


Jeg er blevet bedt om at lave mad til en person imorgen, som ikke må spise oksekød, ikke har ovn og betragter alle grøntsager som fordærvede grundet farven samt med garanti ikke har noget i køleskabet. Maden må maks tage 30min at lave og skal smage af noget der bare minder om standardkosten for folk der plejer at leve af junk-food og vejer omkring de 150kg. Jeg ved han er glad for en bestemt type makaroni og kom til at huske en cafe i Nykøbing Sjællands hovedgade, der serverer en meget stærk spaghetti-ret med en fløde-tomat-chilli-tomat-skinke sauce, drysset med en en slags reven ost. Der er vel ikke en der ligger inde med sådan en opskrift, vel?
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

Fløde-chilli-tomat-skinke sauce

avatar
Andreas Skjæmt Andersen
2010-09-13 15:41:09


Tjaaa.. En klassiker er vel at lave en tomat sauce og så tilsætte den lidt fløde (1del fløde til 4dele sauce) Så kan du jo komme det i som du har lyst til.. Krydre med chili, og tilsætte skinken som du snakker om!! :) Og så ville jeg købe noget frisk pasta.. Det er billigt og smager altså bedst ;-) Det skulle gerne kun tage en 20-25 min at lave.. Simpelt, men ganske udemærket hvis man bruger de rigtige råvare :-)
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt