Annonce

Fødselsdags middag?

avatar
Camilla Tandrup
2010-05-28 00:17:08


Da jeg om meget snart skal holde fødselsdag, ville jeg gerne have lidt hjælp til, at finde ud at hvad jeg skal servere :) vi bliver 9 personer i alt. Den fødselsdags middag betyder meget for mig, så det må gerne være noget lækkert jeg får lavet, er bare på bar bund om hvad jeg skal lave. Håber der er nogle der ville komme med nogle forslag til forret, hovedret og dessert. På forhånd tak :)
7579
Kommentarer
avatar
anders
2010-05-28 14:29:46

Hejsa:) Det er jo svært... Er vi ude i suppe, steg og is eller skal det være mere eksotisk? Stærkt krydret eller traditionelt? Hvad kan du/i lide af råvarer? Og hvor meget arbejde må der være i det? Skriv lidt mere info til forummet, så er jeg sikker på du får mange fantastiske forslag! Ha' det Anders

14k
avatar
Elsebeth Solskin Christophersen
2010-05-29 13:52:31

Jeg skal selv snart lave mad til en efterkonfirmation, og der laver jeg nogle bruschetta til forret, forskellige lækre salater og oksefilet til hovedret. Måske en kartoffel/peberfrugt salat m feta og oliven. Og til dessert en lækker browniekage med vanille is til.

14k
avatar
Lena Dejbjerg
2010-05-30 19:28:16

Jeg vil anbefale dig at lave noget der kan laves klar på forhånd i hvert fald.. Når man har så mange gæster så bliver det meget stressende hvis der er for meget der skal laves i køkkenet når gæsterne er kommet..! Lidt forslag til menuen ville være; Forret: Løgsuppe lakseroulade med lidt salat og urtedressing carpaccio af fx. bresola med ruccula, pesto og pinjekerner Hovedret: En gammel klassiker; saltindbagt oksemørbrad med luksusflødekartofler og lidt grønt En lækker fiskelasagne med lidt forskellige salater og godt brød indbagt kylling med ovnkartofler og fx. tomatsalat Dessert: Luxus chokolademousse med friske bær Creme brulé med syltede bær og evt. en god is Moderne udgave af en æblekage med nøddebund og creme chantilly Det fleste retter kan forberedes næsten så de allerede står klar på tallerkenen når gæsterne kommer og resten er kun noget der tager et par min. at lave færdig.. Håber du kan bruge det til noget..! Hvis du har brug for opskrifter på noget af det må du endelig spørge :)

14k
avatar
Tina Dalgaard Hansen
2010-06-08 13:03:00

Hvad med en lækker forrets tallerken bestående af : Varm.Røget laks & hummerhaler ell. krabbekød m. cremefraiche/purløg/kaviar dressing, tomat bruschetta m. mozarella på salatbund og friske grønne asparges hovedret kunne være en helstegt marineret oksefilét m. en lækker sommersalat med jordbær, samt nye kartofler og go sauce af find fra stegen tilsat lidt cognac og madagascarpeber. Desserten kunne være, cheesecake med friske bær, eller hjemmelavet is med friske frugter. Eller en frisk og let æble sorbet siden det nu er sommer ;o) God fest.

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning