Annonce

Fond

avatar
Morten Hedegaard
2006-10-17 14:37:43


Jeg har hørt en del om, hvordan man kan lave sine egne fonds, men hvordan gør man helt præcist?
7610
Kommentarer
avatar
Heidi
2006-10-22 13:04:34

Det er nemt nok . Du tager afpudset fra det kød du skal lave en fond til . Eks . du har en oksefilet , skærer senen af og pudser den pæn af. Det du så har skåret af kommer du i en gryde og kommer koldt vand på , du får mere smag ud af det med koldet vand.Tilsæt så salt også skal det op og koge, og koge min . 1 time for , at få den gode smag ud af det . Så skal den sigtes og derefter er den klar til brug . Super sauce man får.

14k
avatar
Jørgen Steen Jensen
2006-10-23 12:51:32

Man skal lige huske at komme noget grønt i sammen med afpudset, i denne tid er det jo nemt med alle de dejlige rodfrugter man kan få, og husk at skumme af.

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning