Annonce
Forårsruller med rejer
Jesper Sørensen
2009-09-25 10:01:10
Hej alle brugere. Jeg har lige et lille spørgsmål: Jeg skal til at lave en masse forårsruller og er lidt i tvivl om jeg kan fryse dem ned hvis jeg bruger rejer i lage deri. Det er vel ikke godt at bruge frosne rejer, lave dem og så fryse igen. På forhånd tak.
7575
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Forårsruller med rejer
Jesper Sørensen
2009-09-25 10:01:10
Har læst at man godt kan genopvarme rejer, hvis de er varmet op til kogepunktet dvs. hvis man laver forårsruller så får rejerne jo flere hundret grader. det eneste der sker ved genopvarmning er man mister smag og rejer bliver mere gummiagtige.
7575
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Forårsruller med rejer
Jesper Sørensen
2009-09-25 10:01:10
Normal kan rejer ikke tåle at blive varmet for længe. Men jeg har ofte prøvet at komme rejer (som har været frosne) i forårsruller og efterfølgende frosset nogen ned uden det har forringet rejerne ved opvarmning. Det kan selvfølgelig være fordi rejerne ikke er hovedbestandelen af fyldet, men der er en del andet i også. hilsen Hansens Opskriftservice.
7575
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Forårsruller med rejer
Jesper Sørensen
2009-09-25 10:01:10
Tak for svarene, men det jeg mente var nu jeg ville fryse dem ned så de bare skulle tages op og så i fitureen. Det er der ikke noget galt i så?
7575
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Forårsruller med rejer
Jesper Sørensen
2009-09-25 10:01:10
Jeg har før lavet kinaruller hvor jeg bruger hk. rejer i. Min nabo som er fra Vietnam, laver dem ofte med rejer i små ruller og så fryser dem. Men ville aldrig bruge rejer i lage. Brug hellere frosne rejer, evt. rå tigerrejer som du hakker lidt ud ;-) De kan ofte købes på tilbud i frost i eks. fakta... held og lykke med det.
7575
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Forårsruller med rejer
Jesper Sørensen
2009-09-25 10:01:10
Mange tak for svaret Tina og i andre.
7575
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt