Annonce

Forret kød, derefter hovedret fisk?

avatar
Anders
2012-01-02 15:28:16


Efter en lille diskussion med min kæreste stiller jeg spørgsmålet herinde. Er det ikke en uskrevne regel at man så vidt muligt vælger kødet som hovedret hvis man ønsker både fisk og kød som retter? Jeg personligt, har svært ved at skulle drikke en rødvin til forretten, og derefter skulle drikke en hvidvin. Hvad er jeres mening? Der er selvfølgelig undtagelser til alle uskrevne regler, men jeg mener at generelt at man prøver at gøre fisken til forret.
7571
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt