Annonce
geleen bliver ikke stiv
Brian
2011-08-31 10:00:31
Hej vi har købt en saft koger og har lavet ribs gele drue gele og vil nu lave æble gele men nu har den stået natten over men er ikke blevet stift, vi har gjort som med de andre gele men denne gang er det ikke lykkedes hvad kan der være galt? Vi gør følgende koger saften og hælder sukker og det til at få det stift med og stiller det hen med et viskestykke over, kan det skyldes saften har været tappet dagen før og er kølet ned inden vi koger den op igen og kommer sukker i? mvh Brian
7590
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
geleen bliver ikke stiv
Brian
2011-08-31 10:00:31
er Æble gele opskriften som denne? Ingredienser 1 kg næsten modne æbler 3 dl vand 1 kg sukker ½ tsk vanilje ½ tsk atamon Fremgangsmåde De vaskede og skårne æbler bringes i kog under låg med vandes og koges ved svag varme. Hældes i saftpose og står køligt til afdrypning 1 døgn. Saften sies og måles og sukker tilsættes og koges med i 15 min. Fjern skummet og tilsæt vanilje og atamon. Geleen hældes på glas og lukkes dagen efter.
7590
Kommentarer
Skriv kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt