Annonce

giv mig en god opskrift

avatar
erik larsen
2006-09-20 11:23:30


jeg har prøvet at lave en mayanaise 3 gange,hvor det er mislykket,den bliver tynd hvad gør jeg galt? er der nogle der kan give et godt råd. på forhånd tak for svaret.
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

giv mig en god opskrift

avatar
erik larsen
2006-09-20 11:23:30


det er svært at vide uden din opskrift.. har kun selv prøvet det en gang og den blev perfekt... det skal piskes laaangsomt sammen... mener der stod i opskriften at hvis den blev for tynd skulle man barehælde den laaaaaangsomt op i mixeren en gang til.. men dunno min blev jo god... så, prøv laaaaaaaangsomt... ellers kan jeg skaffe den opskrift jeg brugte fra skolen..
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt