Annonce

God start kogebog

avatar
Thomas Bengtsson
2014-10-26 14:50:43


Jeg har indtil videre altid bare fundet en opskrift på nettet, lavet den og gemt den hvis jeg synes at resultatet var godt. Har derved aldrig læst en disideret kogebog før og søger en kogebog der udover at have nogle gode opskrifter også tager en igennem helt basale kogekunstskaber. På en måde kan man sige at jeg lidt søger det man lærer på en kokkeskole, i en bog. Jeg beklager hvis der har været et lignende spørgsmål tidligere som er blevet besvaret, men jeg kunne ikke selv finde det da jeg søgte.
893
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce

God start kogebog

avatar
Thomas Bengtsson
2014-10-26 14:50:43


Hej Thomas. Jeg vil anbefale dig at købe "God mad let at lave" Ernærings- og Husholdningsøkonomforeningens kogebog. Den er en rigtig god grundkogebog. Hilsen Bente.
893
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt