Annonce

Grønkål

avatar
Alice
2006-01-02 17:04:55


Mange siger man ikke må opvarme f.eks. persillesovs og grønlangkål. Jeg har ofte gjort det, da jeg har fået at vide at bare man sørger for det kommer op på kogepunktet i flere minutter så bakterierne er dræbt. Jeg mener at huske det er nogle jordbakterier. Nogen der ved konkret hivlke bakterier det er?
7570
Kommentarer


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt