Annonce

Handler I dagligvarer online?

avatar
Mette
2012-10-26 09:35:54


Jeg så Magasinet Penge på DR1 den anden dag og undrede mig over at der ikek var flere der køber dagligvarer online, det spare super meget tid og de fleste steder lever fuldt op til det de lover. Jeg handler selv ved www.todoor.dk, og de har aldrig fejlet. Frisk frugt og grønt, pakket med omtanke og ikke mindst dejlig stort udvalg. Men jeg ved der findes mange andre steder, men ville gerne høre hvor (hvis I køber online) i køber jeres dagligvarer. Har hørt at det er sundt at prøve nye ting ;) så man kan jo altid prøve.
7570
Kommentarer
avatar
Tanja & Thor
2012-10-26 18:44:28

Handler engang imellem online, det er så via aarstiderne deres kasser, retnemt.dk deres kasser, nemlig.com indkøbsvare, superbest.dk indkøbsvare. men er klart mest til at man kan få pakket sine ting og hente dagen efter eller sammen dag, når man køre hjem fra arb.

14k
avatar
Mette
2012-11-01 05:59:16

Ok, lyder som dem de nævnte i programmet. Syntes faktisk det gør det hele meget nemmere, og ikke mindst billigere, da jeg ikke får alle de impuls-køb med i kurven.

14k
avatar
Simon Jakobsen
2012-11-29 22:53:07

Jeg tror det bliver et marked med stor vækst her fremover, og jeg ved at foreksempel i England, har man taget online handel med dagligvarer til sig i langt højere grad end, vi har i Danmark. Jeg har sel v prøvet at købe kød på nettet og det er skidenemt

14k
avatar
Anders Hansen
2013-04-08 17:46:36

Jeg har handlet online med alverdens ting i mange år. Det er dog først her i 2013 at jeg er begyndt at købe madvarer. Det skyldes blot at jeg har fået travlt på mit nye arbejde. Egentlig havde jeg svært ved at forestille mig at købe grønsager ol. online. Dem skal man jo mærke, se og dufte, men jeg må erkende at jeg har været meget positivt overrasket over kvaliteten. En veninde nævnte www.dengrønneasparges.dk som en mulighed i Aarhus-området, så har købt et par kasser med grugt og grønt. Tip-top... Har senest prøvet en menu-kasse, hvor man får næsten alt hvad der skal bruges + opskriften. Det er så dejlig nemt. Hvad gjorde man overhovedet før internettet? Jeg tror ligeledes at det kommer til at vokse, når folk først prøver det. Jeg er i hvert fald ikke nervøs for også at bestille madvarer online nu.

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning