Annonce

Herrefrokost

avatar
Jakob Nielsen
2008-01-07 13:54:23


Ohøj.. Jeg skal lave mad til 8 af mine venner - kun herrrer. Jeg vil gerne kunne lave det hele i forvejen, så der er minimal køkkentid på dagen.. Har I nogle gode forslag til menu? (ps) Er ret erfaren i et køkken :-)
7617
Kommentarer
avatar
Tapas
2008-01-12 17:25:53

Jeg kan også bedst lide herrefrokost ;-) Mine forslag er: 1. Røget ål med radisecreme (radiser, rødløg, græsk yoghurt 10 %, purløg, salt og citronpeber) - dertil en AZ Ale no. 16 fra Refsvindinge Bryggeri 2. Porretærte eller Rejetærte med hvidløgsost (se mine opskrifter) - dertil et glas Chardonnay Reserva 3. Kold roastbeef skåret i tynde skiver med kartoffelsalat og marineret fennikelsalat (se min opskrift) skal laves dagen før - dertil et glas god Pinot Noir eller 4. Mørbrad med champignon a la creme - kan laves dagen før og varmes i ovnen lige før - tilbage til den kraftige øl, og måske en Jacobsen Dark Lager? eller Frikadeller med gammeldags rødkål (og rødkålen skal laves dagen før – se min opskrift) 5. Ostebord og en ufiltreret portvin, der har lagret mindst 10 år – oste: gouda, stilton eller anden blåskimmel med valnødder og akaciehonning, Marquis og en rigtig god brie, der er lige ved at løbe... Bon appetit Annette

14k
avatar
Tina Dalgaard Hansen
2008-02-07 12:29:37

Irsk stuvning og guleærter, chili con carne er typisk blandt favoritterne ved en herrefrokost!

14k
avatar
Hansens Opskriftservice
2008-02-24 14:36:48

Solæg er efter sigende en rigtig herreret til et frokost bord. Jeg har ganske vidst ikke selv prøvet endnu (jeg tør ikke hvis jeg skal være helt ærlig), men jeg overvejer dog at tage mig sammen :-). God fornøjelse. mvh. Hansens Opskriftservice

14k
avatar
Line
2008-02-27 12:02:41

Forret: Skalddyrs suppe, som kan laves 1-2 dage før - skal bare varmes med nogle flutes til Hovedret: Dyrkølle, som serveres kold med kartoffel salat til... gør lidt mere ud af kartoffel salaten... lav en med lidt karry og en med fx. estragon Dessert: Lav selv en vanille is med store chokolade stykker... det er langt nemmere end man regne med.... Alle 3 retter smager herligt efter 2 dage i køleskabet! Som snack til senere på aftenen, kan du købe peanuts og nogle andre typer nødder, som smager godt til øl, og så kan du servere bladselleri med forskellige typer smøreost, til at dyppe stængerne i ... altså stængerne fra bladsellerien ;o) Håber I får en rigtig god aften! Line

14k
avatar
Tapas
2008-03-30 11:14:54

Hej en kommentar til Lines svar - hvis du laver skaldyrssuppe en eller flere dage i forvejen, skal du huske kun at komme skaldyrene i samme dag, som du skal bruge den. Skaldyr kan kun holde sig optøet ca. 1 døgn, ellers bliver der kø ved toilettet - og dét vil jo ikke være så godt ;-) Annette Har du i øvrigt haft din frokost - hvad bestemte du dig for at lave?

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar
Annoncevisning